Termeni si conditii

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.
Farma Fely Vet SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: Farma Fely Vet SRL, Pitesti, str. Crinului nr. 6, Jud. Arges.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Farma Fely Vet SRL sau a afiliatilor/partenerilor sai. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil. Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.
Pentru orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa email office@farmafely.ro

Modalitati de plata

Plata ramburs

Daca alegeti plata ramburs, costurile totale (produsele cumparate plus costul transportului) se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata.

Plata in avans
Posibila pentru persoanele juridice si fizice prin Ordin de Plata in contul firmei, sau prin Transfer bancar/Depunere numerar in contul firmei, deschis la Raiffeisen Bank Pitesti – IBAN RO72-RZBR-0000-0600-0369- 2178

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin curier rapid in termen de 24 – 48 ore. In cazuri exceptionale, livrarea poate sa intarzie peste acest termen, in functie de stocurile din momentul comezii.
Livrarea coletelor se face cu posibilitatea de verificare a coletului la primirea acestuia, pentru evita eventuale neplaceri ulterioare si pentru verificarea integritatii produselor.
Solicitarea pentru returnarea produselor se poate face in termen de 10 zile, in cazui in care considerati ca acestea nu indeplinesc exigentele dvs.
Costurile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre cumparator.

Garantia produselor comercializate de catre Farma Fely Vet SRL ete de 1 (un) an. Exceptie fac produsele din categoria hrana si consumabile pentru care nu se poate acorda garantie.

Reduceri si Promotii

Reducerile de pe acet site nu se pot cumula decat daca se specifica acest lucru in mod expres. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulamentul fiecarei promotii si in care promotia este valida, numai in limita stocului disponibil.

Spune-le si prietenilor