Publicat pe

Un nou website

Siteul nostru a trecut de curand printr-un proces de modernizare si de imbunatatire a functionalitatilor sale, astfel incat vizitatorii nostrii sa beneficieze de o experienta de navigare superioara. Aceasta a implicat o migrare totala bazei de date a utilizatorilor existenti, fapt ce a impus (din motive tehnice si de securitate) invalidarea tututor parolelor existente.
Acest fapt presupune ca utilizatorii existenti vor trebui sa isi reseteze parola, fapt ce se poate face in cativa pasi simpli:

– Accesati adresa pagina pentru resetarea parolei https://farmafely.ro/contul-meu/lost-password/ introduceti adresa dvs. de mail si faceti click pe butonul “reseteaza parola”

– Verificati casua de mail asociata contului, veti primi un mesaj cu un link de resetare a parolei. Odata accesat acest link, veti avea posibilitatea sa va alegeti o noua parola.

Foarte imprtant: Farma Fely Vet nu va solicita niciodata din partea dvs nici un fel de date bancare, financiare sau de orice alta natura, cu exceptia adresei de livrare a comenzilor dvs.

– Dupa alegerea unei noi parole, va puteti autentifica si continua cumparaturile in mod normal.

Va multumim !